Arkadaşlar 400 liralık bitcoin aldım coinim netten 0.0079....birsey verdi ama çekerken başka borsaya 0.0069 lara düştü 20 dolar civarı para kayboldu anlamadım neden oldu. Teşekkürler
Arkadaşlar 400 liralık bitcoin aldım coinim netten 0.0079....birsey verdi ama çekerken başka borsaya 0.0069 lara düştü 20 dolar civarı para kayboldu anlamadım neden oldu. Teşekkürler
Bu konu 679 kez görüntülendi 9 yorum aldı ...
Konu admin tarafından (11.Şubat.2018 Saat 21:52 ) değiştirilmiştir.
ALIM SATIM komisyonu ile birlikte transfer ederken senden kestiği "FEE" ücreti üstad. Normal yani
Fee ücretlerinin oranları okadar yüksek olmaz @Mesut koinimde bitcoin transfer ücreti( yani fee bedeli) ne kadar gönderirsen gönder 0.001 btcdir. 0.001 btcnin şuan ki karşılığı 45tl dir. Bunun bu kadar yüksek olmasının nedeni işlem sırasında çok geri sıralara atılmaması için. Koinim isterse daha düşük transfer bedeli ile işlemleri gerçekleştirebilirdi fakat buseferde transfer bedeli düşük olduğu için madenciler senin transferini çok geri sıralara atıcaktı günlerce bile bekleyebilirsin.Örnek olarak ben 50 liralık bir bitcoini blockchan üzerinden koinime gönderdim. Gönderdiğimde fee bedelinin kesintisiyle totalde 33tl olarak girdi oldu ve fee çok düşük olduğu için transferin gerçekleşmesi günlerce sürdü.
Farkettiysen senden tam olarak 0.001 çekmişler zaten onların aldığı fee bedeli tam olarak bu kadar işte
Fee ücretinin bu kadar olacağını bilmiyordum saholasin.1000 dolarlık alsam ortalama 200 mu kesecekler yani.
Aynen Fee ücretinden kaynaklı, @Sayko üstad özetlemiş zaten. Konuyu "GÜNCEL" kısımdan "ÇÖZÜLDÜ" olarak güncelliyorum.
bende merak ediyordum üstad sağ olasın
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)